You say: Fitter, faster, stronger.
We say: Better.

Personal Training Den Haag

Bij Physics Performance kun je terecht voor personal training. Je gaat 1 op 1 met een coach werken aan jouw persoonlijke doelen. Met een coach ben je gemotiveerder, en krijg je uiteraard onverdeelde aandacht. Dit betaalt zich terug in sneller resultaat, betere bewegingen, meer motivatie, persoonlijke schema’s, een stok achter de deur en begeleiding en kennis over voeding en je eigen lijf. Het is dus veel meer dan alleen een uurtje sporten onder begeleiding.

Door Personal Training bereik je sneller je persoonlijke health doelen. Het is onze passie om jou te helpen die doelen te bereiken!Waar kunnen we samen aan werken?

Jouw persoonlijke health doelen
Welk doel jij ook hebt op het gebied van training, voeding en revalidatie, door middel van personal training kunnen we je helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Hormoon profiling
Met hormoon profiling kijken we naar jouw hormonale (dis)balans en zorgen we er samen voor dat de balans weer terug komt. Hierdoor zal je je fitter voelen, afvallen, meer spiermassa krijgen en gezonder leven.

Personal Kickboxen
Altijd al eens willen boksen of kickboksen maar nooit de stap durven zetten naar een echte gym? Dan is 1 op 1 (kick)boksen iets voor jou. Je leert zowel de technieken om op een goede en veilige manier te stoten en te trappen als aan je conditie te werken in rondes van stoten en trappen.

Gymnastics en/of Weightlifting skills
Doe jij aan Crossfit of wil je gewoon beter worden in gymnastics of weightlifting? Dan zit je bij ons goed. Alles begint bij de basis en vanuit daar kunnen wij aanpakken wat jij wilt. Van een simpele push ups tot een volledige ring muscle up en van een snatch tot clean and jerk, alles is mogelijk!

Woon jij in Den Haag, Voorburg of Rijswijk en ben je enthousiast geraakt over Personal Training? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site!

PROEFLES & INSCHRIJVEN