Heb je een blessure die verhindert dat je kunt sporten?

Heb je last van pijntjes tijdens of na het sporten?

Wij kunnen je helpen om pijnvrij te bewegen! Met de Mylogenics behandelmethode hebben wij al veel klanten geholpen om weer pijn vrij door het leven te gaan. De Mylogenics™ methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en helpt om snel resultaat te boeken. Het is niet geheel pijnvrij, maar wel effectief.
De behandeling bestaat uit drie delen, die samen de pijn verhelpen:
Activation Tijdens de behandeling focussen wij op de oorzaak van de klacht en niet zozeer op het gevolg. Vanaf dat moment pakken wij de oorzaak aan, waardoor de kans op terugkerende klachten minimaal is. We versterken de schakels met de Neuro Activation Technieken. Als de neurologische aansturing een probleem bevat, ervaar je hierdoor een directe verbetering van de spierfunctie en een afname van pijn.

Release Active release heeft als voornaamste doel het herstellen van de structuur, beweging en functie van het lichaam. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in het spierweefsel. Dit is een vrij intensieve behandeling en kan enige beursheid en stijfheid opleveren.

Rehab Door specifieke spierfunctie te vragen, zal het lichaam zich sneller aanpassen en beter herstellen. Door middel van training en het vragen van functie zal je ervaren dat herstel sneller plaats vindt. Dit betekent dat je sneller van je blessures af bent en weer pijn vrij kunt bewegen.
Mylogenics behandeling boeken?
PROEFLES & INSCHRIJVEN