You say: Fitter, faster, stronger.
We say: Better.

Mijn naam is Barry...

en ik ben sinds 7 jaar actief in de fitness wereld! Na jarenlang met plezier bij een CF box te hebben gewerkt werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te laten worden en mijn eigen sportschool of box op te starten. Een eigen gym geeft mij de kans mijn visie uit te werken over hoe ik denk dat training hoort te zijn. Dit alles door de ondersteuning van Overload Worldwide en CF HQ waar ik diverse opleidingen en courses heb gevolgd. Samen met mijn vrouw mag ik nu eigenaar zijn van Physics Den Haag!
Door het volgen van diverse opleidingen en de kennis direct in praktijk te brengen, is mijn kennis over training, revalidatie en voeding zeer uitgebreid en heb ik de tools om jou te helpen met jouw doelen.
Mijn Overload Worldwide opleidingen: T.O.P. A en T.O.P. B personal trainer, powersled, kettlebell, de Mylogenics modules Activation, Release, Rehab en Advanced, en Hormonal Profiling.

Mijn CF opleidingen: level 1 en 2, Weightlifting level 1 en 2, Gymnastics.

Mijn naam is Paula...

en ben sinds 2019 bij Physics Den Haag werkzaam als personal trainer. Ook geef ik op zondagen de groepslessen: Muscle Tension Strongfit & Olympic Weightlifting.

Tijdens mijn sportopleiding CIOS was al snel duidelijk dat mijn passie voor sport, beweging en gezondheid mijn leven zou gaan bepalen. Het plezier wat ik ervaar om samen met mensen te werken aan hun gezondheid, hun doelen en hun kennis over hun eigen lijf straalt van me af als ik aan het coachen ben. Tijdens mijn 1 op 1 personal training lessen bekijk ik elke dag opnieuw waar jij op dat moment het meeste aan hebt en wat je kan verbeteren, waardoor jij met een goed gevoel naar buiten loopt.

In 2015 ben ik een CF box ingestapt en was ik meteen verkocht. De focus op techniek, het samen trainen, de community vibe ook buiten de box, geweldig! Het was dan ook niet gek dat ik binnen 6 maanden mijn licentie behaald heb, want hoe gaaf is het om als coach voor zo’n gemotiveerde groep mensen te mogen staan.

In 2019 heb ik het geluk gehad om via een andere coach geïntroduceerd te worden met een hele toffe aanvullende methode: Strongfit. Ineens ging training niet “alleen maar” over techniek, kracht en conditie, maar wordt er ook focus gelegd op het mentale aspect, persoonsontwikkeling en de intentie van elke training. Dus niet alleen het einddoel, maar juist ook elke stap er naar toe.

Mijn Opleidingen: CIOS Fitness & Health Manager, ACSM Personal Trainer, CF Level 1, Strongfit Coach, Ki-Hara Resistance stretching and (beach)volleybal Trainer
PROEFLES & INSCHRIJVEN