• Top box met geweldige begeleiding!
  Lars, 34 jaar
 • sportschool den haag
  Na jaren saai tobben in een fitnesscentrum waar ik weinig resultaat behaalde startte ik 4 maanden geleden bij Barry. Eerst was ik een beetje sceptisch over het '' gewichtheffen " maar ik moet eerlijk zijn het is hartstikke leuk en effectief gecombineerd met de conditie elementen. Je word echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Love It!
  Kim, 30 jaar
 • Zelf ben ik werkzaam in de sport en ben ik kritisch op wat ik krijg voor mijn geld. Mijn postieve kijk op Physics Performance waar ik nu sinds februari 2019 sport: Pluspunten: - Geweldige leuke mensen die er trainen. Dit is een mix van beginners, mensen met enige ervaring en fitte crossfitters. Het fijne is dat je meteen door de hele groep opgenomen wordt en het niet intimiderend overkomt. Macho gedrag is hier niet aan de orde. - Goede gezellige coaches. Tot nu toe bestaat het team uit 3 coaches. Eigenaren Barry & Annemart en Paula. Met veel plezier geven zij training en nemen ze rustig de tijd voor je indien je geen ervaring hebt. Heb je wel ervaring, dan kijken ze heel specifiek wat voor jou het beste is om beter te worden in de beweging. - Mooie trainingsruimte. Het is lekker ruim en je ziet overzichtelijk waar alles voor gebruikt wordt. Leuke zithoek waar je gratis kopje koffie kan pakken en waar na de workout nog gezellig gezeten kan worden met de groep. Kleedkamers goed in orde met douches en wc’s. Voldoende trainingsmateriaal en het wordt steeds meer! - Leuke evenementen georganiseerd binnen de Box met leden. Dit kan een crossfit event zijn maar ook clinics over boksen, voeding en weightlifing. Aansluitend met een lekkere snack & drankje. Leuk om met z’n allen dit te doen.
  Bob, 30 jaar
 • Fijne box waar je elke keer weer het uiterste uit je zelf haalt en aan het einde van de training moe, maar heel voldaan naar huis gaat (nadat je eerst een paar minuten, naar adem snakkend op grond hebt gelegen ;-)).
  Vincent, 40 jaar
 • Nadat ik 18 jaar lang lid was bij een andere sportschool, heb ik me 1 oktober ingeschreven bij Physics Performance. Voor mij een goede switch en ik heb er geen spijt van. Mijn favorite zijn de Strenght & Conditioning en boks trainings. Barry geeft goede begeleiding en laat duidelijk zien hoe de oefeningen correct uitgevoerd moeten worden. Na iedere les en mede door de verschillende WOD's is het iedere keer weer een voldoening en weet je wel zeker dat je heel hard getraind hebt. Leuke sfeer, leuke mensen.
  Sylvia, 52 jaar
 • fitness
  Wat een top gym! Ik sport veel, heb meerdere sportscholen geprobeerd, maar alleen hier heb ik écht progressie geboekt. Coach Barry geeft goede begeleiding, de WOD's zijn gevarieerd en iedereen kan op zijn eigen level meedoen. Het mooiste vind ik de afwisseling die ik kan maken tussen Strength & Conditioning en bokszaktraining. Een absolute aanrader, want het is ook nog eens gezellig ;)
  Fréderique, 30 jaar
PROEFLES & INSCHRIJVEN