You say: Fitter, faster, stronger.
We say: Better.

De laagdrempelige gym die zich focust op jou!

Wij zijn een leuke, gezellige maar vooral laagdrempelige gym die zich focust op jou! Door gerichte coaching werken we samen aan jouw doelen om gezonder en fitter te worden.
Ons doel is om onze klanten beter te leren bewegen door training. Met coaching, plezier en intensiteit een omgeving creëren waarin je constant vooruitgang boekt én een leuke training hebt. Het is een plek om jezelf te ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Elke keer een stapje verder zodat je fitter en sterker wordt, meer uithoudingsvermogen en power hebt, en vooral meer in balans komt.
 

We zijn een familie, een community en werken hard aan onze doelen. En we maken plezier tijdens het trainen!

Bij Physics zijn we een familie, een community, en als community werken we hard aan onszelf. We maken we plezier tijdens het trainen en daar buiten. Iedereen is welkom! In onze gym leer je veel verschillende mensen kennen, maak je nieuwe vrienden en en support je elkaar tijdens de workouts.

Wij geloven dat fitness meer is dan alleen op een apparaat zitten en een schema volgen. Het is een lifestyle, een manier van leven. Je praat erover, je voelt het, je ziet en je doet het. Het is wat jou maakt zoals jij bent, uniek en bewust van wat jij wil en hoe je dat wilt bereiken.Fitness zorgt ervoor dat jij jouw beste leven leidt!


Hoe fitter jij bent, hoe beter jij door het leven gaat. Meer energie op je werk, meer plezier met jouw kids, maar vooral een gevoel dat niemand anders jou kan geven dan jij zelf. Je fit voelen is inspirerend, voegt dagen toe aan jouw leven en leven aan jouw dagen.
PROEFLES & INSCHRIJVEN